Dezbateri locale privind regionalizarea, la Craiova şi Timişoara, pe 6 şi 7 iunie | Regionalizare
Home » Presa » Dezbateri locale privind regionalizarea, la Craiova şi Timişoara, pe 6 şi 7 iunie

Dezbateri locale privind regionalizarea, la Craiova şi Timişoara, pe 6 şi 7 iunie

Miercuri, 5 Iunie 2013, informaţie de presă MDRAP

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) organizează, în această săptămână, două dezbateri publice privind procesul de regionalizare – descentralizare.

Primul eveniment va avea loc joi, 6 iunie a.c., de la ora 16:00, la Craiova, în Casa de Cultură a Studenţilor, iar al doilea vineri, 7 iunie a.c., de la ora 10:00, la Timişoara, în Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, va prezida ambele dezbateri, împreună cu oficialii locali. Vor participa membri ai grupului de lucru academic din Consiliul Consultativ pentru Regionalizare (CONREG), reprezentanţi ai administraţiei publice locale din regiunea de dezvoltare Sud-Vest, respectiv Vest, ai societăţii civile, specialişti şi jurnalişti, alături de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

La finalul fiecărei dezbateri va avea loc câte o conferinţă de presă.

Evenimentele fac parte din seria de dezbateri în plan local organizate de MDRAP pentru definitivarea propunerilor privind procesul de regionalizare-descentralizare. Prima astfel de dezbatere a avut loc la Iaşi, în luna mai.

Agenda dezbaterilor

În atenţia redacţiilor:
Vor exista oportunităţi foto-video pentru presă, pe toată durata celor două dezbateri.

Contact
Serviciul de Comunicare
tel.: 0372 111 499
fax: 0372 111 640
presa@mdrap.ro