Proiectul de regionalizare, în dezbatere la Ploiești | Regionalizare
Home » Presa » Proiectul de regionalizare, în dezbatere la Ploiești

Proiectul de regionalizare, în dezbatere la Ploiești

Miercuri, 17 Iulie 2013, informatie de presa MDRAP

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) organizează joi, 18 iulie a.c., o nouă dezbatere în plan local privind proiectul de regionalizare – descentralizare a României. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 10.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, va prezida dezbaterea alături de oficialii locali. Vor participa membri ai grupului de lucru academic din Consiliul Consultativ pentru Regionalizare (CONREG), reprezentanți ai administraţiei publice locale din regiunea de dezvoltare, ai societăţii civile, specialişti şi jurnalişti, alături de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

La finalul dezbaterii va avea loc o conferință de presă.

Evenimentul face parte din seria de dezbateri în plan local organizate de MDRAP pentru definitivarea propunerilor privind procesul de regionalizare-descentralizare. Începând din luna mai, ministerul a organizat astfel de dezbateri la Iași, Craiova, Timișoara, Cluj, Galați, Constanța, Sibiu și Băile Balvanyos.